O nás
Jsme soukromá společnost založená v roce 1998 nabízející komplexní realizace profesionálních gastronomických provozů na klíč. Zaměřujeme se na kompletní dodávky technologie profesionálních kuchyní a výdejen, včetně jejich zázemí a interiérů do administrativních objektů, hotelů, restaurací, jídelen průmyslových podniků, hypermarketů, škol a nemocnic jak na tuzemském, tak i na zahraničním trhu.
Gastronomické provozy projektujeme a dodáváme již více než 25 let. Tyto zkušenosti s nejrůznějšími typy provozů (od malých výdejů až po velkokapacitní kuchyně) se stejně jako zkušenosti s nejrůznějšími provozovateli (od malých soukromníků až po nadnárodní cateringové firmy) odrážejí v řešení profesionálních gastronomických provozů.
ZÁSADY REALIZACE PROFESIONÁLNÍCH
GASTRONOMICKÝCH PROVOZŮ
Normy
Naší společností navržené provozy jsou v souladu s platnými s hygienickými a technickými normami, umožňující provozovateli dodržovat „zásady správné výrobní a hygienické praxe“.
Logistika
Zohledňujeme logickou návaznost jednotlivých procesů, oddělení čistých a nečistých cest, účelnost vybavení. Navrhujeme gastronomické provozy jako bychom tam měli pracovat sami.
Efektivita
Do profesionálních kuchyní navrhujeme technologie s důrazem na kapacitu, účelnost, efektivitu, spotřebu a čas v závislosti na požadavcích investora, prostorových možnostech objektu a pořizovacích nákladech.
Detaily
Důraz klademe na detaily provedení nejen v odbytové části, kterou vidí strávník, ale i v zázemí gastronomického provozu, kde je cílem funkčnost a dodržování hygienického standardu.